Млинівщина була відзначена спортивними нагородами

 21.10.2016
Рівненська область

Цьогоріч Млинівщина брала участь у багатьох спортивних заходах, що організовував Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Почесне друге місце у фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області здобув сектор у справах молоді та спорту Млинівської райдержадміністрації.

У зв’язку з цим відбулося нагородження, під час якого переможцям були вручені диплом і кубок комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

Традиційно, після завершення урочистої частини заходу, організатори провели для місцевих дітей ряд естафет і спортивних конкурсів в рамках Фестивалю здорового способу життя. Завчасно сформовані команди по 10 чоловік у кожній складалися як з хлопців, так і з дівчат. Вони швидко обговорили стратегію проходження дистанцій і без зволікань вишикувалися для коротко інструктажу.

Вже за кілька хвилин після початку першої естафети на майданчику точилася боротьба між дуже рішуче налаштованими на перемогу колективами. Попри це, атмосфера в якій проходив захід була дружньою і товариською. Всі учасники є конкурентами на майданчику, але добрими друзями поза ним. Вони ретельно дотримувалися принципів чесної гри і не порушували встановлені правила.

Зрештою, підбивши підсумки всіх естафет і підрахувавши набрані командами бали, на перше місце здійнявся «7 Регіон», за ними одразу розташувалися «Фаворити», а третя сходинка п’єдесталу підкорилася «Живчикам».

Після визначення кращих команд, настав час визначити індивідуально найсильніших спортсменів. Єфіменко Юля перемогла у вправі з обручем; Володимирець Діана була кращою у володінні скакалкою; Христюк Назар зумів найдовше жонглювати футбольним м’ячем, а Лебедевич Назар став першим у вправі з кільцями.

Завершився захід нагородженням переможців та призерів, котрі були відзначені дипломами і призами від організаторів.