На Демидівщину знову повертається «Олімпійське літо»

 09.08.2017
Рівненська область

У Демидівському районі знаходиться дитячий санаторій «Хрінники», який отримав свою назву від села в якому розташовується. Цього року тут оздоровлюються не лише діти з Рівненської області, а й гості з смт Станиця Луганська. Оскільки в таборі багато місцевих дітей відпочивають щороку, то вони вже частково знайомі з програмою естафет і конкурсів, які в рамках «Олімпійського літа» проводять для них працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Для дітей з Луганщини, які увійшли до складу кожної команди, такі завдання були чимось зовсім новим. У процесі виконання естафет вони достатньо добре впоралися і навіть встигли стати лідерами в своїх колективах. Для всіх учасників були запропоновані парні естафети, тому на дистанціях завжди перемагала командна злагодженість, а не особиста майстерність. Після всіх п’яти завдань на третьому місці розташувалися «Шалені черепахи», команда «Орландо» зуміла здобути срібні нагороди, а золото виборола «Спарта».

По завершенню заходу організатори вручили переможцям і призерам естафет та конкурсів подарунки і нагороди від Відділення НОК України в Рівненській області.