На карантині збагачуємось знаннями про спорт

 24.04.2020
Рівненська область

Протягом квітня-травня цього року, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області проводить на Рівненщині інтелектуальні конкурси «СпортЕрудит».

Інтелектуальні завдання (вікторини, ребуси, кросворди, чайнворди та інше) публікуються один раз на тиждень (середа 16.00) і час для виконання завдання надається до пʼятниці 12.00. Участь в них можуть взяти жителі області, незалежно від віку та статі, котрі виконали правильно умови конкурсу.

Щоб взяти участь необхідно виконати досить прості дії:

  • здійснити підписку на сторінку «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук»,
  • поширити допис на своїй сторінці з позначкою «Публічно»,
  • дати відповідь на інтелектуальне завдання.

Цієї неділі відбувся вже ІІ тур, де учасникам було запропоновано відгадати 20 ребусів на спортивну тематику. Це завдання виявилось не з простих! Як підсумок – всі ребуси не розгадав жоден учасник. Але все ж конкуренція була досить високою. Однакову кількість відповідей дали Анастасія Штундер з Острога  та Василь Лисанець з Березного. Але, окрім правильних відповідей, потрібно було виконати ще й дві обов’язкових умови – підписка на сторінку та публічне поширення допису. Останнє і вплинуло на визначення переможця!

Отож, вітаємо Анастасію Штундер!!! На неї чекає приз – 2 книги енциклопедії «Олімпійська спадщина України» від Відділення НОК України в Рівненській області.

 Анонс наступного туру конкурсу «СпортЕрудит» відбудеться традиційно, в понеділок, 27 квітня.

Не втрачайте свій шанс – долучайтесь!  Розумним бути модно!!!

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»