На Рівненщені відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

 17.05.2017
Рівненська область

У спортивному залі ДЮСШ № 4 м. Рівне пройшов ІІ етап обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Фестиваль проводився з метою формування свідомої потреби до занять фізичною культурою у колі сім’ї, пропаганди здорового способу життя та визначити найкращу команду від Рівненщини для участі у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Після урочистого відкриття учасники фестивалю мали змогу взяти участь у різноманітних естафетах, у яких вони виявляли свої найкращі спортивні якості. Зокрема, у програмі змагань були спортивні естафети «Флорбол», «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол» та «Швидкі кільця». Також команди повинні були проявити свою ерудицію, відгадавши за 5 хвилин 34 піктограми, які відповідають видам спорту.

Змагання видалися захоплюючими як для дорослих так і для дітей. Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожній естафеті. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними м’ячами. Пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин.

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я з м. Вараш у складі Мирослави та Олексія Войтюків і їхнього сина Іллі. Вони вибороли право представляти Рівненщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться в м. Бердянськ Запорізької області.

Рівняни Наталя Пастухова та Олександр Мрозович на чолі із сином Cергієм посіли друге місце.

Аллі та Олександру Волохам та їхній дочці Катерині з Рівного дісталася «бронза».

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами, кубками і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і призами Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.