На Рівненщині нагородили переможців обласного конкурсу

 28.03.2017
Рівненська область

Протягом грудня 2016 року – лютого 2017 року в усіх дошкільних навчальних закладах Рівненської області, було проведено обласний конкурс «Зимова фортеця». В його рамках, дітям, разом з вихователями, потрібно було облаштувати снігову фортецю висотою не нижче 1 метра і сфотографуватися разом з нею. За підсумками цього конкурсу, друге місце посів Клеванський дошкільний навчальний заклад загального розвитку №1 (ясла-садок).

Для того щоб відзначити призерів до них завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Самим лише нагородженням звичайно захід не обійшовся, а був доповнений цікавими спортивними конкурсами для малечі.

Оскільки розпочинати заняття фізичною культурою потрібно ще змалечку, для дітей було вирішено провести спортивно-масовий захід «Перший старт». В його рамках діти дошкільного та молодшого шкільного віку залучаються до різних форм активного дозвілля. Зазвичай це індивідуальні та командні конкурси чи естафети, в яких вони змагаються між собою, використовуючи спеціальний спортивний інвентар. Такі заходи завжди дуже подобаються малятам. Саме під час них, вони, можливо вперше в житті, переживають емоції спортивної боротьби, зі всіма перемогами та невдачами. Це й стимулює їх в майбутньому ще більше займатися фізичною культурою і знову брати участь у подібних змаганнях.

Саме вихованці Клеванського ДНЗ загального розвитку № 1 (ясла-садок) першими, в поточному році, отримали нагоду позмагатися між собою в рамках такого заходу. Цього разу на лінію старту одночасно ступили 4 команди дітей, які напередодні сформували вихователі. Протягом всього заходу ні на хвилину не вщухав шум на майданчику. Всі учасники дуже голосно підтримували своїх товаришів, а вболівальники постійно скандували імена тих дітей, які виконували завдання.

Зрештою, всі переможці були встановлені та нагородженні сувенірною продукцією від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а заклад отримав відповідні нагороди за призове місце в конкурсі «Зимова фортеця».