На Рівненщині нагородили переможців спортивних конкурсів

 30.01.2017
Рівненська область

Протягом 2016 року Млинівщина брала участь у багатьох спортивно-масових заходах і фестивалях, які організовували комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Така активність за підсумками року принесла свої плоди, тому днями відділ освіти, молоді та спорту Млинівської райдержадміністрації був відзначений за ІІІ місце - у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області, та за V місце - у спортивно-масовому фестивалі ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області. Нагороди отримували головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Українчук та Людмила Засадко. Вони подякували за відзнаку їхньої праці і акцентували увагу на важливості регулярного проведення різноманітних спортивно-масових заходів, адже саме вони якнайкраще впливають на громаду і стимулюють їх до занять фізичною культурою і спортом.

Щоденна і кропітка робота в районі дозволяє якісно розвивати масовий спорт, сприяти заохоченню населення до масової рухової активності, а також популяризувати ідею здорового способу життя. На даний момент, це достатньо добре вдається втілити в життя, наслідком чого є регулярні спортивні нагороди, які здобуває район.

Окрім цього, нещодавно завершився обласний конкурс «Олімпійський куточок - 2016», в якому Війницька загальноосвітня школа Млинівської районної ради продемонструвала дуже хороший результат у своїй категорії, посівши почесне ІІ місце серед усіх шкіл І-ІІ ступенів в області.