На Рівненщині продовжується нагородження призерів конкурсу «Зимові рекорди»

 14.04.2017
Рівненська область

Протягом зимового періоду діти мінімальну кількість часу проводять за руховими активностями. Аби змінити цю тенденцію і дозволити як школярам, так і студентам більше рухатися в цей час, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради з грудня 2016 року по лютий 2017 року в усіх навчальних закладах області проводили конкурс «Зимові рекорди».

Його наслідком стало достатньо масове залучення молоді до організованої активності через різні види рухового дозвілля. А навіть нерегулярні заходи подібного плану викликають в учасників бажання систематично займатися фізичною культурою та спортом. Один з найкращих результатів за підсумком конкурсу «Зимові рекорди» продемонстрував Осівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Дошкільний навчальний заклад» Дубровицької районної ради. Вони посіли третє місце серед всіх навчальних закладів області. Щоб нагородити призерів до них завітали організатори не лише з почесними відзнаками, а й з програмою естафет і конкурсів в рамках фестивалю здорового способу життя. Напередодні в школі сформували чотири команди, які визначали з-поміж себе переможця. Для цього їм потрібно було на швидкість виконувати поставлені завдання, водночас дотримуючись всіх встановлених правил. В загальному підсумку найвище місце на п’єдесталі посів колектив молодих спортсменів, що назвався «Перемога». Трішки їм поступилася команда «Сокіл», яка стала другою, а «Живчики» вибороли бронзові нагороди.

Під час церемонії нагородженні організатори відзначили подарунками дирекцію Осівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» за призове місце в конкурсі «Зимові рекорди». Не залишилися без відзнак і учасники фестивалю здорового способу життя. Не лише переможці та призери спортивних естафет отримали заслужені призи, але навіть учасники, котрі не зуміли досягнути п’єдесталу, були відзначені сувенірною продукцією від Відділення НОК України в Рівненській області.