На Рівненщині стартував V сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони»

 20.10.2014
Рівненська область

Цьогоріч організатори вирішили розширити коло можливих родинних учасників гри, надавши право участі у ній дідусям і бабусям. Тепер у сімейній команді замість тата може виступати дідусь, а маму - підмінити бабуся. Запровадження такого формату було зумовлене тим, що у розумінні жителів нашого краю сім’я – це не лише батьки і діти, а й представники старшого родинного покоління. Крім того, часто саме вони є носіями фізкультурно-спортивних традицій у родині, прихильниками і послідовниками активного і здорового способу життя. Тож, цілком логічно було надати їм можливість участі у «Сімейних перегонах», відобразивши це у підзаголовку гри: «Три покоління».

 

19 жовтня 2014 року завершився перший тур нового сезону «Сімейних перегонів. Три покоління».

У його першому етапі діти виборювали для своїх сімей право брати участь у наступному етапі гри. Другий етап, що проходив на рівні районів та міст обласного значення, визнчив команди, які зійшлися у протистоянні в чотирьох групових турнірах, щоб вибороти путівку до суперфіналу. До них мали право долучитися й інші команди, що відчували у собі потенціал завоювати місце серед найспортивніших родин краю.

 

За результатами І туру місце у суперфіналі «Сімейних перегонів. Три покоління» вибороли: сім’я Вавулічів з Рівного; сім’я Гуріїв з Млинівського району; сім’я Гарбовських зі Здолбунівського району; та сім’я Куськовців з міста Кузнецовська.

 

Переможці та призери третього туру отримали дипломи, кубки та медалі відповідного ґатунку від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Звитяжцям також дісталися призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

 

А команди, яким цього разу Фортуна не посміхнулася, мають можливість випробувати її знову. Адже попереду ще три тури «Сімейних перегонів. Три покоління». Другий тур стартує вже на початку листопада.