На Рівненщині триває фестиваль «Рух заради здоров’я»

 13.08.2015
Рівненська область

Спорт доступний для всіх. Це знову підтверджує фестиваль «Рух заради здоров’я», який проводиться серед підопічних обласних комунальних інтернатних закладів. Його черговий тур відбувся 12 серпня 2015 року у комунальному закладі «Рівненський обласний центр професійної реабілітації інвалідів» Рівненської обласної ради, що в селі Олександрія Рівненський району.

Підопічні цієї установи зустріли працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, як своїх старих знайомих. Адже добре пам’ятають торішній фестиваль. Вони з задоволенням взяли участь у нескладній, вже апробованій у попередньому турі спортивній програмі, яка підготовлена з врахуванням можливостей контингенту учасників.

Змагання ще раз засвідчили, що спортом можуть займатися всі люди, незалежно від віку, соціального статусу і, навіть, стану здоров’я.

Тож, підопічні зазначеної вище установи наполегливо і старанно виконували всі елементи конкурсів. Працівники закладу, які вмить стали вболівальниками, активно підтримували учасників, підбадьорювали та раділи за їх успіхи.

Після закінчення змагань учасники і вболівальники ще довго перебували у піднесеному настрої. Тим більше, що переможених у цих змаганнях не було. Всім учасникам дісталися дипломи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Керівництво установи теж нагородило підопічних подарунками.

Наступний тур фестивалю відбудеться в комунальному закладі «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.