На Рівненщині триває фестиваль здорового способу життя

 16.08.2017
Рівненська область

Вже багато років поспіль по всій Рівненській області регулярно відбуваються змагання в рамках фестивалю здорового способу життя, до яких залучаються як діти, так і дорослі. Черговий такий захід відбувся в с. Хрінники Демидівського району. Його учасниками стали відвідувачі фестивалю Moto Open-Air – MotoQube та діти, які зараз оздоровлюються в дитячому санаторії «Хрінники».

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підготували для них програму з індивідуальних та парних естафет і конкурсів. Тут пліч-о-пліч змагалися батьки та діти, брати і сестри чи просто навіть випадкові, раніше не знайомі учасники, котрі вирішили об’єднатися і спробувати свої сили в запропонованих завданнях.

Цього разу під час кожного спортивного старту визначали лише переможця. Зі всіх парних колективів особливо успішно виступила команда у складі Русіна Артема та Прохорова Андрія. Вони зуміли перемогти одразу в двох конкурсах – «Флорбол» та «Футбол». А в індивідуальному заліку найнапруженішими видалися змагання з дартсу. Тут, з результатом в 32 бали, першою стала Фрасалович-Чуккоєва Мирослава. Всіх їх, та інших переможців естафет і конкурсів, організатори нагородили дипломами та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.