На Рівненщині визначено переможців та призерів обласних конкурсів в рамках заходів «Спортивна зима»

 23.03.2016
Рівненська область

Протягом грудня 2015 року – лютого 2016 року в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Рівненської області проходили конкурси «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських заходів «Спортивна зима».

Основним завданням проведення заходів було максимальне залучення дітей до організованої рухової діяльності через активні форми дозвілля та зимові розваги.

За підсумками поданих звітів з міст та районів області про проведення конкурсів, журі визначило переможців та призерів у кожному з них.

Отож, переможцями та призерами у конкурсі «Зимова фортеця» стали:

I місце – дошкільний навчальний заклад ясла-садок № 45 «Пролісок» Рівненської міської ради;

ІІ місце – Костопільський дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко»;

ІІІ місце – Франівський дитячий садок-ясла «Сонечко» Симонівської сільської ради Гощанського району та Озерянський дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) Озерянської сільської ради Дубенського району.

У конкурсі «Сніговик FEST» перше місце здобула Соснівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради. Друге місце у спеціалізованої школи розвитку І ступеня № 5 м. Сарни з поглибленим вивченням іноземної мови. Бронзові нагороди дісталися Зірненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Березнівської районної ради.

У конкурсі «Зимові рекорди» визначено лише переможця, і ним став Семидубський аграрний ліцей і загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Дубенської районної ради.

Переможці та призери у кожному з конкурсів будуть нагороджені кубками, дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівненській області, які отримають під час проведення спортивно-масових заходів у відповідних навчальних закладах.