На Рівненщині визначили переможців конкурсу “Олімпійський куточок – 2019”

 03.01.2020
Рівненська область

Цей конкурс, вже не перший рік, проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Цьогоріч за перемогу змагались 26 закладів, що стали найкращими у відповідних територіальних одиницях.

Протягом жовтня-грудня 2019 року в більшості загальноосвітніх навчальних закладах області облаштовувались «Олімпійські куточки». Вони мали включати літературу та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу, інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та все, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.

Переможці конкурсу зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи.

Таким чином, за підсумками проведення конкурсу “Олімпійський куточок – 2019” переможцями та призерами стали:

ЗНЗ І ступеня:

- 1 місце – Орлівська загальноосвітня школа І ступеня Сарненської районної ради Рівненської області.

 ЗНЗ І-ІІ ступенів:

- 1 місце - Владиславівська філія І-ІІ ступенів Млинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Млинівської селищної ради Рівненської області,

 2 місце - Купельська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Рокитнівської районної ради Рівненської області,

3 місце – Малолюбашанська гімназія Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області.

ЗНЗ І-ІІІ ступенів:

- 1 місце – Квасилівський навчально-виховний комплекс "школа-ліцей" Рівненської районної ради Рівненської області,

2 місце – Мирненський ліцей Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області,

3 місце - Довгошиївський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад" Млинівської селищної ради Рівненської області.

Всі навчальні заклади, які здобули призові місця, будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради та призами Відділення НОК України в Рівненській області.