На Рівненщині визначили переможців та призерів «Масниці»

 30.03.2020
Рівненська область

Впродовж лютого 2020 року у містах обласного значення, районах та ОТГ Рівненської області відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди свята «Масниця». Це заочні змагання, які складалися з різноманітних масових заходів, спортивних естафет, вікторин, конкурсів малюнків на спортивну тематику, що проходили на центральних площах та у інших місцях масового перебування населення.

Відповідно до положення, кращими визначаються міста, райони та ОТГ області, де найбільше залучено учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів відповідної території. Цей показник має підтверджуватися фотозвітом, відеоматеріалами, статтями у друкованих ЗМІ тощо. Загальне керівництво у проведенні заходу здійснювало управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Підсумки підведено. Отож, оголошуємо трійку переможців:

І місце – м. Острог;

ІІ місце – Сарненський район;

ІІІ місце – Гощанський район.

Вітаємо переможців! На них чекають заслужені нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.