На Рівненщині визначилися фіналісти обласного фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу

 18.05.2015
Рівненська область

Це відбулось 8 травня 2015 року в результаті проведення другого, зонального етапу турніру. Змагання проходили одночасно у містах Костополі і Дубно, куди з’їхалися переможці першого етапу, який проводився протягом квітня у районах та містах обласного значення серед юних любителів шкіряного м’яча двох вікових груп: 13-14 років та 15-16 років.

У дубенській зоні серед молодших гравців перемогу виборола команда

місцевих хлопчаків з топонімічною назвою «Дубно». Друге місце дісталося команді «КАМАЗік» з села Острожець Млинівського району. У старшій групі перемогла команда «Колос» з Радивилівського району.

Путівку до обласного етапу змагань виборола також команда «Тайм» зі Здолбунівського району.

У костопільській зоні у молодшій віковій групі незаперечними фаворитами виявилися рівненські хлопчаки з команди «Імпульс». Вони по-

чоловічому розібралися зі своїми однолітками з міста Сарни.

Серед старших гравців у вирішальному поєдинку зійшлися футболісти також цих двох міст. І знову команда «Олімпія» з обласного центру не залишила суперникам у цій грі жодних шансів сарненським підліткам. Проте, вони все ж мають шанс на реванш, адже в остаточному з’ясуванні стосунків серед дворових футбольних команд на обласному рівні візьмуть участь і переможці, і срібні призери зональних змагань. Все вирішиться 16 травня 2015 року у Рівному. Того дня у запеклих поєдинках з’ясується, хто ж таки насправді гідний представляти дворовий футбол Рівненщини на всеукраїнських змаганнях.

Переможці та призери ІІ етапу змагань були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.