На Рівненщині заключний тур «Олімпійського літа» відбувся у ДСОК «Електронік – Рівне»

 26.08.2015
Рівненська область

Заключний тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо» відбувся 26 серпня 2015 року у ДСОК «Електронік-Рівне», що в селі Кустин Рівненського району. Його традиційно провели комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

 

Понад 250 дітей, які відпочивають в оздоровчому закладі, мали змогу долучитися до спортивних естафет та індивідуальних конкурсів. Учасники заходу змагалися натхненно та невимушено в командних естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол».

 

 Скандування вболівальників, весела ритмічна музика – все це додавало спортивного азарту, веселощів та гарного настрою. Діти поринули в атмосферу безтурботності та позитивних емоцій.

 

Після тривало суперництва було визначено переможців та призерів командних змагань. Перше місце здобула команда «Зефірки». Друге місце дісталося команді «Бан-ти». Бронзові нагороди виборола команда «Фокс».

 

Після естафет настала черга індивідуальних конкурсів. У спортивному конкурсі «Скакалка» переміг Хохлюк Максим. У конкурсі  «Гімнастичний» переміг Римар Микола. Він же був найкращим у набиванні футбольного м’яча. Найвлучнішим у накиданні кілець на піраміди виявився Мінько Артем.

 

Переможці та призери командних змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Переможцям індивідуальних конкурсів дісталися дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.