На Рівненщині завершилося «Олімпійське літо»

 01.09.2016
Рівненська область

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо», які протягом всього літа тривали на Рівненщині, підійшли до свого завершення.

Цього разу естафету «Олімпійського літа» перейняв комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради. Саме сюди з програмою спортивних конкурсів завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Тут проживають діти, котрі потребують соціального захисту. З малечею постійно працюють психологи, медики та соціальні працівники. Діти регулярно займаються оздоровчою фізичною культурою, тому спортивні конкурси та активне дозвілля супроводжує їх повсюди.

Цього разу діти, котрі зараз проходять реабілітацію в закладі, були неабияк налаштовані на боротьбу. Хлопці та дівчата дуже гучно підтримували один одного, і щиро раділи успіхам своїх друзів. Найуспішнішими серед молодих спортсменів стали Гурін Давид, який переміг в конкурсах «Скакалка» та «Кільця», та Кушнір Юрій, якому також підкорилися два конкурси «Хокей» та «Баскетбол». Павлушенко Валентин здобув перемогу в конкурсі з обертання обручу «Гімнастичний», а Костюкевич Олексій тріумфував у змаганні з «Фітболу».

Такі заходи мають дуже позитивний вплив на дітей, тому що дозволяють забезпечити їхнє повноцінне оздоровлення і відпочинок, відчути на собі запал спортивної боротьби та стати частиною масштабного олімпійського руху, який є одним з найкращих способів гармонійного розвитку людини.

Завершилася програма заходу нагородженням переможців конкурсів, котрі отримали призи від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненької обласної ради, а сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області дісталися всім учасникам.