На Рівненщині завершився 3-й сезон обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона»

 05.05.2015
Рівненська область

Його останній тур пройшов у школах Радивилівського району. Зокрема, для школярів сіл Ситне та Башарівка «Розминку» провела гравець жіночої волейбольної команди суперліги «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» Юлія Овезгельдиєва. Учні ретельно розім’ялися під керівництвом спортсменки, а потім вона охоче ділилася з ними секретами волейбольної майстерності, демонструючи різні прийоми.

Учням Радивилівського НВК «Школа № 1» пощастило поспілкуватися з Майстром спорту СРСР з важкої атлетики, Заслуженим тренером УРСР, Заслуженим працівником фізичної культури і спорту УРСР Миколою Новосадюком. Ветеран розповів дітям багато цікавого про історію українського спорту, свій шлях у ньому, видатні спортивні досягнення багатьох його учнів. Він закликав школярів займатися фізичною культурою і спортом, наголошуючи на перевагах, які вони дають людині.

Загалом впродовж навчального року «Розминка від чемпіона» пройшла у 61 навчальному закладі всіх районів та міст обласного підпорядкуваня Рівненщини. Понад сім тисяч учнів мали можливість поспілкуватися з 37 відомими рівненськими спортсменами. Уроки фізкультури проводили представники олімпійських, паралімпійських, дефлімпійських та неолімпійських видів спорту.

У школи області «Розминка від чемпіона» знову повернеться вже на початку наступного навчального року. Проте й на літніх канікулах вона намагатиметься зустрічатися з учнями за кожної сприятливої нагоди, запрошуючи відомих спортсменів у шкільні табори і дитячі оздоровчі заклади під час стартів «Олімпійського літа» та проведення інших спортивно-масових заходів комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.