На Рівненщині завершився 4-й тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Три покоління»

 02.04.2015
Рівненська область

Це був останній тур п’ятого сезону гри. За його результатами місця у суперфіналі дісталися сім’ї Борисюків з смт Квасилів Рівненського району, сім’ї Панасюків з села Мирогоща Дубенського району, сім’ї Фурманів з Кузнецовська та сім’ї Яковців з Корця.

У попередніх відбіркових турах сезону таке право вибороли: сім’я Вер’яненкових (Сарни); сім’я Шувалових (Корець); сім’я Логінів (Млинів); сім’я Ярут (Володимирецький район); сім’я Гуків (с. Мала Любаша Костопільського району); сім’я Кулиб (с. Кургани Острозького району); сім'я Трохимчуків (с. Кисоричі Рокитнівського району); сім'я Матюшків (с Срібне Радивилівського району); сім’я Вавулічів (Рівне); сім’я Гуріїв (Млинівський район); сім’я Гарбовських (Здолбунівський район) та сім’я Куськовців (Кузнецовськ).

На шляху до суперфіналу їм довелося здолати чимало перешкод та пройти через різноманітні випробування, підготовлені організаторами гри. У кожному турі програма змагань мала свою специфіку. Досвід, набутий командами у відбіркових турах, безперечно, знадобиться їм у вирішальних протистояннях за звання найспортивнішої родини Рівненщини.

До речі, згідно з правилами гри всі інші сім’ї, які відчувають у собі потенціал поборотися за місце серед еліти родинного спорту краю, теж можуть скласти конкуренцію переможцям відбіркових турів у суперфіналі. Він відбудеться 10 травня 2015 року в Острозі, на стадіоні Національного університету «Острозька академія».