На Рівненщині завершився сезон «Олімпійського літа»

 05.09.2017
Рівненська область

Днями в рамках проекту «Молодь Демидівщини за соціальну підтримку дітей» відбулися дні комплексного й дуже активного відпочинку на березі Хрінницького водосховища. Для місцевих дітей було організовано піший туристичний похід, таборування на базі спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць», мистецькі майстер-класи, змагання зі спортивного орієнтування та багато інших форм активного дозвілля. Зокрема, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підготували для школярів як командні, так й індивідуальні змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Учасники заздалегідь були розподілені на команди, тому після короткого інструктажу всі без довгих зволікань взялися за подолання п’яти естафет. За їхніми підсумками діти, які назвалися «Чемпіонами», цілком виправдали свою назву, бо впевнено перемогли всіх суперників і здійнялися на найвищу сходинку п’єдесталу. А під час індивідуальних конкурсів особливо успішно виступила Солоняк Юлія. Вона зуміла перемогти в конкурсах «Скакалка» та «Гімнастичний». А під час останнього навіть повторити попередній рекорд «Олімпійського літа» і дійти до п’ятого етапу, під час якого потрібно було впоратися з одночасним обертанням п’яти обручів.

Після завершення всіх спортивних стартів організатори відзначили учасників пам’ятними призами, а найуспішніші отримали ще й дипломи і подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.