На Рівненщині змагалися юні «перлинки»

 31.08.2017
Рівненська область

Спорт і здоровий спосіб життя завжди були запорукою зовнішньої краси. Особливо це важливо в молодому віці, коли організм дитини тільки формується і зміцнюється. З цим тезисом погоджуються і організатори конкурсу краси «Перлина Рівного», бо одним з цьогорічних його етапів став фестиваль здорового способу життя, який для учасниць та їхніх сімей організували комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу визначення найспортивніших сімей відбувалося в форматі парних естафет, під час яких батьки та діти з однієї сім’ї змагалися проти таких же сімей у вправності володіння спеціальним спортивним інвентарем. Майже два десятки команд змагалися в «Фітболі», «Баскетболі» та «Волейболі», а за їх підсумками на перше місце здійнялася команда сім’ї Конощуків, другою стала сім’я Гуньків, а третє місце виборола сім’я Виноградових.

Однак всі сім’ї виступили добре, адже в більшості стартів різниця між ними була в соті секунди. Тому навіть колективи, які не увійшли до першої десятки, мали дуже хороший загальний час. А це говорить лиш про те, що спорт і активне дозвілля було, є і буде невід’ємною складовою в формуванні сильної, здорової і красивої молоді.