На Рівненщині змагалися підопічні геріатричного пансіонату

 26.07.2017
Рівненська область

Протягом літнього періоду, по всій Рівненській області, триває щорічна спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». Її черговий етап відбувся у Гощанському районі, а місцем проведення був комунальний заклад «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

Місцеві підопічні вже багато років поспіль залучаються до спортивно-масових заходів, які для них організовують працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з Відділенням НОК України в Рівненській області. Щорічно організатори формують програму естафет і конкурсів враховуючи вікові та фізичні особливості учасників.

Цього разу до програми змагань увійшли індивідуальні естафети. Під час них всі змагалися в конкурсах з елементами фітболу, хокею, футболу, баскетболу та інших видів спорту. Оскільки, більшість з них перебувають тут вже не перший рік, тому частина завдань вже була добре знайома їм. Але з року в рік програма конкурсів дещо вдосконалюється. Нинішній її етап доповнив новий конкурс «Переправа». Саме він виявився найбільш динамічним і цікавим для всіх.

По завершенню всіх етапів змагань, відбулося урочисте нагородження учасників, котрі не залежно від здобутого місця отримали відзнаки від організаторів. Зовсім скоро, всім їм доведеться об’єднатися в команду, і представляти свою установу на фінальному етапі спартакіади, який наприкінці літа збере разом найсильніші колективи з багатьох підвідомчих установ департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.