На Рівненщині знову було запалено вогонь «Олімпійського літа»

 11.08.2017
Рівненська область

Кожної зміни в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка», що в селі Симонів Гощанського району, проводяться спортивні змагання між командами. Вони відбуваються в рамках спортивно-масового заходу «Олімпійське літо». Напередодні вихователі разом з дітьми, формують максимально рівносильні колективи, дають їм назви і складають девізи. До їхнього складу завжди входять більшість тутешніх відпочиваючих.

Вже традиційно, перед початком змагань діти зробили маленьке театралізоване дійство з виступом місцевого хореографічного колективу, урочистим винесенням та запаленням вогню олімпійського літа та підняттям на щоглі Державного Прапора та прапора Національного олімпійського комітету України. Одразу після цього, настав час і самої спортивної баталії.

За перемогу боролися одразу дев’ять колективів. Молодим «Олімпійцям», «Спартанцям», «Чемпіонам» та іншим командам довелося визначати з-поміж себе найкращих в парних естафетах. За їх підсумками трійка призерів на п’єдесталі перемоги розподілилася так:

1 місце – «Отамани»

2 місце – «Цербер»

3 місце – «Стрільці»

Але не залежно від здобутого місця, всі учасники отримали масу позитивних емоцій, радості і змогли хоч на трішки зануритися у вир спортивної боротьби. Яка до речі продовжилася, але в форматі конкурсів, де кожен учасник не залежав від своїх товаришів, а змагався лише сам за себе. В конкурсах «Гімнастичний», «Скакалка», «Володар м’яча» та «Кільця» свої сили спробували найкращі з найкращих, а група підтримки в складі команд-учасниць і глядачів дуже гучно підтримувала їх протягом кожного старту.

На звершення відбулося звичне відзначення переможців та призерів, які отримали нагороди від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Також організатори вручили працівникам санаторію подарунок з методичними матеріалами від Відділення НОК України в Рівненській області.