На свято Маковія відбувся фестиваль «Рух заради здоров’я»

 19.08.2015
Рівненська область

14 серпня 2015 року у комунальному закладі «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради відбувся черговий тур фестивалю «Рух заради здоров’я». Підопічні цього закладу з нетерпінням чекали на таку подію. Адже сама участь у заході, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – головна мета для кожного з них.

Після урочистого шикування, учасники із задоволенням взялися за виконання спортивної програми, яку запропонували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Підопічні мали змогу проявити свої вміння у спортивних конкурсах «Кільця», «Джерело», «Хокей», «Баскетбол», «Фітбол» та «Дарт».

Тож, на майданчику завирували спортивні пристрасті. Група підтримки, з числа працівників закладу, активно скандували та всіляко підтримували учасників, а в окремих конкурсах давали свої корисні поради. Очевидно, що така підтримка ще більше спонукала підопічних швидко, а головне, без порушень проходити дистанції.

Хоча в конкурсах і були свої переможці, проте нагороди отримали всі. Зокрема, учасникам змагань дісталися дипломи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а керівництво установи нагородило їх солодкими подарунками.

Наступний тур фестивалю відбудеться в комунальному закладі «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради.