«Олімпійське літо» літо продовжує крокувати Рівненщиною

 10.06.2016
Рівненська область

Другий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо» відбувся в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал». Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запропонували дітям захоплюючу програму свята, під час якої малеча мала можливість наввипередки долати дистанції з різноманітним спортивним інвентарем і змагатися з товаришами в цікавих конкурсах.

Такі заходи на Рівненщині проводитимуться регулярно і основна їх функція полягає в пропаганді ідеї здорового способу життя і залученню дітей і підлітків до будь-яких форм рухової активності.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу за перемогу в естафетах боролися 5 команд по 10 учасників в кожній. Збірні формувалися з дітей віком від 4 до 15 років, тому старші товариші допомагали молодшим проходити дистанції, цим самим створюючи на майданчику атмосферу справжнього братерства і командного духу.

Однак, перемога як завжди може дістатися тільки найкращим. Такими цього разу виявилися діти з команди «Адреналін», на другу сходинку п’єдесталу піднялася команда «Олімп» а бронзові нагороди здобули учасники котрі назвалися «Екстрим».

Після визначення кращої команди, настав час боротьби за нагороди в особистих конкурсах. Тут свої сили спробував ледь не кожен учасник заходу, тому легкої перемоги не дісталося нікому. Трішки кращою за своїх суперників в конкурсі з обертання обручу, під назвою «Гімнастичний», стала Гриб Дарина, її товариш Грушецький Андрій став першим в конкурсі «Володар кілець» а Ткачук Владислав здолав всіх у вправі зі скакалкою.

Переможці та призери естафет і спортивних конкурсів були нагороджені дипломами, медалями і сувенірами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.