«Олімпійське літо» продовжує крокувати Рівненщиною

 12.07.2017
Рівненська область

Починаючи з травня по серпень 2017, на всій території Рівненської області тривають Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо». Під час них діти, котрі відпочивають в пришкільних таборах та дитячих санаторно-оздоровчих комплексах, отримують нагоду позмагатися між собою в різноманітних спортивних конкурсах та естафетах. А частенько для них такі змагання стають поштовхом до регулярних тренувань і проведення подальшого активного дозвілля.

Комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» є одним з місць, де щороку відбуваються подібні заходи. Тут знаходяться діти, котрі потребують соціального захисту. З вихованцями завжди працюють не лише психологи, медики та соціальні працівники, а й вчителі фізичної культури. Для них регулярно організовують спортивні свята та змагання, тому майже всі діти мають дуже хорошу фізичну форму і охоче беруть участь в нових для себе конкурсах.

Завжди готові їм в цьому допомогти, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Нещодавно, вони, спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області, провели для місцевих хлопців та дівчат ряд індивідуальних спортивних конкурсів. Під час них кожен боровся лише за себе, тому особливо цінною була перемога, хоча б в одному конкурсі. Але були й такі учасники, яким вдача посміхнулася двічі. Оличенко Дмитро, до прикладу, переміг в конкурсах «Баскетбол» та «Фітбол».

Автора «золотого дубля» і переможців інших конкурсів організатори нагородили дипломами і подарунками, а решта учасників отримали пам’ятні сувеніри, на згадку про участь в спортивних змаганнях.