«Олімпійське літо» у ДСОК «Електронік-Рівне»

 08.07.2016
Рівненська область

Спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо», який на Рівненщині проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, завітав до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Електронік-Рівне», який знаходиться в селі Кустин Рівненського району.

В таборі особливу увагу приділяють зміцненню здоров’я і організації активного відпочинку. Діти регулярно беруть участь в туристичних подорожах і залучаються до спортивно масових заходів. Зокрема, керівництво табору спільно з працівниками КЗ «ОЦФЗН» Спорт для всіх та РОВ НОК України, щорічно проводять для відпочиваючих «Розминку від чемпіона», «Фестиваль здорового способу життя», «Олімпійське літо» та «Do like Olympians».

Цього разу, для дітей була підготована програма конкурсів та естафет, котра включала як командні, так і індивідуальні завдання. Діти попередньо створили 6 команд, по 10 учасників в кожній і без зволікань взялися за проходження дистанцій.

В командному заліку переможець визначався за результатами естафет «Футбол», «Флорбол», «Баскетбол», «Фітбол» та «Волейбол». Трішки кращими за своїх товаришів, були діти з команди «Єноти», які у підсумку стали першими; друга сходинка п’єдесталу дісталася команді «ЗОЖ» а третьою стала команда «Єдинороги».

По завершенню командних змагань, на дітей чекало продовження вже в індивідуальних конкурсах. За неймовірної підтримки своїх друзів, у конкурсі з обертання на талії обручу, під назвою «Гімнастичний», тріумфувала Гуріна Вікторія; Прісний Андрій не залишив суперникам шансів на перемогу в конкурсі «Володар м’яча»; Сасін Владислав здобув перше місце в конкурсі «Кільця»; а Гуріна Марія стала найкращою у вправі «Скакалка».

Всі переможці та призери естафет і конкурсів були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.