«Олімпійське літо» у ДСОЗ «Горинь»

 25.06.2015
Рівненська область

Черговий тур «Олімпійського літа» пройшов 23 червня 2015 року у дитячому санаторно-оздоровчому закладі «Горинь», що у смт Степань Сарненського району.

Дітлахи, які відпочивають та набираються сил на лоні чудової поліської природи, з радістю взяли участь у проведенні заходу. Всі охочі мали можливість долучитися до участі у спортивній програмі, котру запропонували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Кожен загін виставив свою команду. Ті ж, хто не відважився взяти на себе відповідальність з спортивну честь свого колективу, підтримували товаришів морально, вболіваючи за них.

Змагання проходили з різноманітних естафет, що давали можливість юним олімпійцям виявити свою спритність, швидкість та вправність у поводженні з різними м’ячами. Боротьба на дистанціях точилася завзята і безкомпромісна. Кожен успіх тієї, чи іншої команди викликав неймовірну радість її учасників та прихильників. А аутсайдери ще наполегливіше намагалися взяти реванш у наступних стартах.

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного суперництва. Врешті переможців та призерів командних змагань визначили. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальна перемога дісталася команді з веселою назвою «Балабон». Хлопці та дівчата, які своїй команді дали претензійну назву «Переможці», цього разу були лише другими. Бронзові нагороди виборола команда «Снайпери».

Настала черга індивідуальних конкурсів. Тут всі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди. У спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Анастасія Недашківська, а з обручами у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася Руслана Довгаль. Найвлучнішим у накиданні кілець на піраміди виявився Арсеній Вусач. Звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі виборов Дмитро Крот.

Звичайно, не всім цього разу поталанило відчути радість перемоги. Проте, всі долучилися до справжнього спортивного свята, отримали заряд адреналіну від спортивної боротьби, велику порцію позитивних емоцій та хороший апетит від рухової активності.

А переможцям та призерам командних змагань і звитяжцям індивідуальних конкурсів дісталися ще й дипломи і медалі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.