«Олімпійське літо» у «Хрінниках»

 20.08.2015
Рівненська область

Черговий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо» пройшов 19 серпня 2015 року у дитячому санаторії «Хрінники», що в селі Хрінники Демидівського району. Його традиційно провели комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Діти з ентузіазмом підійшли до запропонованої спортивної програми, адже у цьому сезоні такий захід у них проводився вперше. Вони уважно вислухали правила проходження спортивних естафет, після чого завзято розпочали змагатися. Шість сформованих команд намагалися довести, що вони найкращі у тій чи іншій естафеті. Святкового настрою додавав музичний супровід, під який учасники іще інтенсивніше рухалися на спортивному майданчику.

У санаторії запанувала атмосфера спортивного суперництва, дружби та позитивних емоцій. Зрештою, визначилися переможці та призери командних змагань. Загальну перемогу виборола команда «Українці». Учасники із команди «Спарта» були другими. Бронзові нагороди дісталися команді «Патріоти».

Неймовірний ажіотаж серед дітей викликало проведення індивідуальних конкурсів. Кожен з них хотів показати свою майстерність та, безперечно, здобути перемогу. Отже, у спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Ковальчук Аліна. Вона ж тріумфувала і в конкурсі «Гімнастичний». Найкраще накидав кільця на піраміди Бричка Вадим.

Переможці та призери командних змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Переможцям індивідуальних конкурсів дісталися дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.