«Олімпійське літо» в санаторії «Горинь»

 18.08.2015
Рівненська область

Черговий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо», який проводять комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області у дитячих санаторно-оздоровчих закладах Рівненщини, пройшов 17 серпня 2015 року у ППС «Горинь», що в смт Степань Сарненського району.

Дітлахам на «розкачку» багато часу не знадобилося, тому вони швидко сформували команди для участі у спортивних естафетах та приготувалися до індивідуальних конкурсів.

Традиційні командні естафети «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол» виявилися для учасників не складними та напрочуд веселими. Після проходження кожної естафети юні спортсмени ще довго перебували у піднесеному настрої, а декого охоплювала справжня ейфорія. Зрештою переможців та призерів командних змагань визначили. Переможцями змагань стала команда «Титани». Срібні нагороди у команди «Ромашка», бронзові - у команди «Аргентина».

Щодо індивідуальних конкурсів, то результати їх такі. У спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Фінчук Іванна. У конкурсі «Гімнастичний» найкращою була Холодюк Вікторія. Найвлучнішим у накиданні кілець на піраміди виявився Мартинюк Тарас. У конкурсі «Володар м’яча» звитяжцем став Фінчук Юрій.

Переможці та призери командних змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Переможцям індивідуальних конкурсів дісталися дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.