«Олімпійське літо» вчергове завітало у ДСОК «Електронік – Рівне»

 05.08.2015
Рівненська область

Черговий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо», який традиційно проводять комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області у дитячих санаторно-оздоровчих закладах Рівненщини, пройшов 4 серпня 2015 року у ДСОК «Електронік-Рівне», що в селі Кустин Рівненського району.

Найбільш активні учасники швиденько зорганізувалися у команди. Тут для них вже були підготовленні дистанції спортивних естафет та все, що потрібно для змагань у індивідуальних конкурсах.

Незабаром на майданчику запанувала атмосфера напруженої спортивної боротьби. Дітлахи змагалися в командних естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол», виявляючи свою спритність та вправність.

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного суперництва. Врешті, переможців та призерів командних змагань визначили. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальна перемога дісталася команді «Брутал». Хлопці та дівчата з команди зі смачною назвою «Борщ» були другими. Бронзові нагороди виборола команда «Торнадо».

Після естафет настала черга індивідуальних конкурсів. У спортивному конкурсі «Скакалка» переміг Данило Холодов. У конкурсі «Гімнастичний» у тривалій і запеклій боротьбі перемогу виборола Ліза Масловська. Найвлучнішим у накиданні кілець на піраміди виявився Назар Ярощук. «Володарем м’яча» в однойменному конкурсі став Владислав Сасін.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.