«Олімпійське літо» завітало в «Берізку»

 18.07.2016
Рівненська область

З початку літа по всій території Рівненщини проходять Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Постійним учасником цих заходів є Міжгосподарський санаторно-оздоровчий комплекс "Берізка", що в селі Молодаво Дубенського району, котрий днями черговий раз прийняв в себе «Олімпійське літо».

Вожаті разом з дітьми, котрі зараз оздоровлюються в «Берізці», дуже зацікавилися заходом і активно пропонували свою допомогу в облаштуванні спортивного майданчика. А деякі ще до початку змагань почали тренуватися і обговорювати командні стратегії.

Така серйозна підготовка і бойове налаштування дало свої дивіденди. Найбільш гучна і дружня команда «Кокос», за несамовитої підтримки своїх друзів, не залишила шансів на перемогу своїм суперникам і з легкістю здійнялася на найвищу сходинку п’єдесталу перемоги. Справжній бій тріумфаторам дала команда «Бомбочка», котра в загальному підсумку стала другою. Третіми стали юні спортсмени, котрі назвалися «Грім».

Кожна команда була сформована з представників різних загонів і включала в себе дітей різних вікових категорій, тому переваги за віком не мав ніхто.

По завершенню командних змагань на учасників чекало продовження в форматі індивідуальних конкурсів. І тут команда «Кокос» не поступилася лідерськими позиціями, представники якої здобули перемогу в трьох конкурсах із чотирьох. Остапчук-Гуцало Дарія стала найкращою в конкурсі з обертання обруча на талії; Ковальчук Анастасія зуміла найдовше виконувати вправу зі скакалкою; а Тіт Дмитро отримав титул «Володар м’яча», продемонструвавши високу майстерність в жонглюванні футбольним м’ячем. Шевчук Дмитро з команди «Нестримні» переміг в конкурсі «Кільця».

Після завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців та призерів командних естафет та індивідуальних конкурсів дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.