«Олімпійське літо» завітало в Костопіль

 30.06.2016
Рівненська область

Стадіон «Колос» став місцем проведення чергового туру фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо», який нині відбувається на Рівненщині і буде тривати до закінчення літнього канікулярного періоду.

Під час короткої церемонії відкриття з вітальним словом, перед учасниками заходу, виступив завідувач сектором молоді та спорту Костопільської РДА Віталій Кузьмук. Отримавши усні настанови від організаторів діти взялися за проходження конкурсів та естафет, котрі для них підготували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Кожен учасник викладався на повну, щоб саме його команда стала переможцем.

Спека на стадіоні не стала на шляху до видовищної боротьби, котру продемонстрували всі без виключення команди. Малеча з неабияким завзяттям намагалася не віддати ні секунди своїм суперникам, однак цього разу трішки кращою за своїх суперників стала команда «Реал Мадрид», лише на декілька балів їм поступилася команда «Альфа і Омега», котра у підсумку стала другою, а бронзові нагороди зуміли вибороти діти з команди «Борці».

По закінченню командних естафет на учасників чекали індивідуальні конкурси. Використовуючи різноманітний спортивний інвентар діти наполегливо доводили один одному, що саме вони є найкращими, найсильнішими і найвправнішими. В конкурсі «Кільця», під час якого було потрібно накидати спеціальні кільця на конуси, перемогу здобув Кошутар Дмитро, а його товариш по команді «Альфа і Омега», Левчик Владислав, здобув перше місце в конкурсі зі скакалкою. Кривульський Ілля з команди «Реал Мадрид» зумів понад хвилину жонглювати футбольним м’ячем, чого було достатньо для тріумфу в конкурсі «Володар м’яча», а в конкурсі з обертання обруча на талії, під назвою «Гімнастичний», найкращий результат зуміла продемонструвати Мельник Христина з команди «Горизонт».

Всі переможці на призери змагань були нагороджені дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Наступними естафету «Олімпійського літа» підхоплять діти котрі відпочивають в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка».