«Олімпійське літо» завітало в місто Рівне

 13.06.2016
Рівненська область

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою за участю Відділення НОК України в Рівненській області провели для учнів міста фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо».

Цього разу між собою змагалися 8 команд із 7 пришкільних таборів Рівного. Учасники заходу брали участь в командних естафетах і індивідуальних конкурсах з використанням різноманітного спортивного інвентарю.

Діти змагалися в проходженні естафет на швидкість, під час яких їм довелося вправлятися з фітбольними, футбольними, баскетбольними, волейбольними і тенісними м’ячами, проявляючи не тільки особисту вправність, а й злагодженість всієї команди. Для наймолодших учасників змагань вправи здалися не простими, але всі без виключення добре впоралися з проходженням дистанцій.

Найбільш монолітним і злагодженим колективом цього разу була команда «Friends» з ЗОШ №13, яка й зуміла вибороти золото, друге місце здобула команда під назвою «Діти Землі» з Рівненської класичної гімназії «Престиж» а бронза дісталася команді «Серце України» котрі представляли ЗОШ №3. На цьому змагання не завершилися, бо потрібно було визначити найкращих в індивідуальних спортивних конкурсах. Повторивши успіх естафетної частини змагань, представники команди «Friends» вибороли перші місця в усіх вправах індивідуального заліку. Куровський Максим став найкращим у вправі з жонглювання футбольним м’ячем а Середенко Катерина тріумфувала одразу в двох конкурсах, зі скакалкою і обручем.