«Олімпійське літо» знову у ДСОК «Сигнал»

 30.07.2015
Рівненська область

Чергова зміна дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району, долучилася до стартів «Олімпійського літа». 28 липня 2015 року сюди знову завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, щоб понад 60 дітей, які зараз відпочивають тут, мали можливість долучилися до цього спортивно-масового заходу. Це вже третій візит його організаторів до «Сигналу» цього літа. І щоразу тутешні відпочивальники з радістю виходять на старти командних естафет та беруть участь в індивідуальних спортивних конкурсах.

Не став винятком й цей тур. Діти швиденько сформували команди і заходилися виконувати спортивну програму. Незабаром на дистанціях вже точилася завзята і безкомпромісна боротьба. Кожен успіх тієї, чи іншої команди викликав неймовірну радість її учасників та прихильників. А аутсайдери ще наполегливіше намагалися взяти реванш у наступних стартах. Врешті переможців та призерів командних змагань визначили. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальну перемогу здобули хлопці та дівчата з команди «Спортсмени». Команда «Олімпійці» посіла друге місце. А от, учасникам, які своїй команді дали претензійну назву «Чемпіони», цього разу довелося задовольнитися лише бронзовими нагородами.

Настала черга індивідуальних конкурсів. Тут всі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди. Взяти участь у тому, чи іншому конкурсі виявили бажання практично всі, хто був на майданчику. Особливо популярним виявився конкурс «Кільця». Свою влучність у їх накиданні вирішили перевірити також вожаті і навіть директор комплексу. Звичайно їх результати судді до протоколів не заносили.

А офіційним переможцем у накиданні кілець на піраміди виявився Юрій Холявко. У спортивному конкурсі «Скакалка» переміг Володимир Бура. З обручами у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася Романа Радчук. Звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі впевнено виборов Роман Красновський.

Переможці та призери командних змагань нагородженні дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Ті ж, хто був найвправнішим в індивідуальних конкурсах, крім дипломів «Спорту для всіх» отримали ще й призи від відділення НОК України в Рівненській області.