«Олімпійське літо» знову у «Сигналі»

 26.06.2016
Рівненська область

Спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо» черговий раз завітав до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», який розташований в селі Олександрія Рівненського району.

Діти, котрі зараз відпочивають в таборі, мали змогу взяти участь в конкурсах і естафетах, які підготували для них працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Всі види рухової активності були підготовлені таким чином, щоб викликати в дітей максимальний інтерес до фізичної культури і спонукати їх й надалі долучатися до подібних заходів.

Після короткої церемонії відкриття молоді спортсмени, попередньо розділившись на 4 команди по 10 учасників в кожній, взялися виконувати умови естафет. Всі дистанції потрібно було проходити в парі зі своїми товаришами. Школярі боролися за перемогу в естафетах «Футбол», «Флорбол», «Баскетбол», «Волейбол» і «Фітбол», за підсумками яких на найвищу сходинку п’єдесталу здійнялася команда «Братани», срібні нагороди виборола команда «Борці», а бронза дісталася команді «Спарта».

Після визначення найкращої команди, організатори запропонували дітям позмагатися в індивідуальних конкурсах, участь в яких взяли ще й вболівальники. Тут, у вправі зі скакалкою перемогу здобула Петришина Валентина; Білий Анатолій став найкращим у вправі з жонглювання футбольним м’ячем; у вправі зі скакалкою перемога дісталася Івашко Лілії; а з накиданням кілець на конуси найкраще впорався Савенюк Арсен.

Переможці та призери фестивалю були нагороджені дипломами і сувенірами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та значками «Олімпійське літо «Шлях до Ріо» від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Хороший настрій та заряд спортивного азарту дісталися всім без виключення учасникам заходу.

Наступний тур фестивалю відбудеться в місті Костопіль.