OlympicLab крокує Рівненщиною

 14.08.2020
Рівненська область

Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради продовжують реалізовувати проєкт #OlympicLab за участю провідних спортсменів краю, звичайно, з дотриманням всіх карантинних вимог. Зокрема, на знаній всіма рівнянами «шахівці» в парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка пройшов черговий модуль «Гендерна рівність в спорті» зазначеного проєкту за участю майстра спорту України міжнародного класу, учасниці ХХХІ літніх Олімпійських ігор Світлани Станко та учнів комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради.

Директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова РОВ НОК України Микола Петренчук представив титуловану спортсменку та розповів учасникам про політику Міжнародного олімпійського комітету щодо дотримання гендерної рівності у спорті. Його розповідь продовжила Світлана Станко яка також дала відповідь і на численні питання дітей та їх тренерів.

Потім організатори заходу запросили учасників взяти участь в цікавій «Олімпійській вікторині», переможців якої відзначали призами НОК України.

Завершився захід спільним фото на згадку та врученням брендованих сувенірів всім учасникам.