OlympicLab крокує Рівненщиною

 24.09.2020
Рівненська область

Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки обласного комунального закладу «Спорт для всіх»продовжує реалізовувати проєкт#OlympicLabза участю провідних спортсменів краю, звичайно, з дотриманням всіх карантинних вимог.

Зокрема, на запасному полі стадіону «Хімік», яке вже багато років як стало бейсбольно-софтбольним,пройшов черговий модуль «Чат з чемпіонами та навички лідерства» зазначеного проєкту за участю майстра спорту України з софтболу, чемпіонки та володарки Кубка України Діани Вашай та учнів ОК ДЮСШ «Колос».

Голова РОВ НОК України, директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук представив титуловану спортсменку та розповів учасникам про проєкт#OlympicLab. До спілкування доєднався і тренер школи Володимир Судимак. Їх виступи продовжила Діана Вашай,  яка також дала відповідь і на численні питання дітей.

Потім організатори заходу запросили учасників взяти участь в цікавій «Олімпійській вікторині», переможців якої відзначали призами НОК України.

Завершився захід розминкою, за участю відомої спортсменки, спільним фото на згадку та врученням брендованих сувенірів всім учасникам.