OlympicLab завітав до студентів РДГУ

 02.12.2020
Рівненська область

Черговий тур проєкту #OlympicLab, який реалізовується Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки обласного комунального закладу «Спорт для всіх», відбувся в Рівненському державному гуманітарному університеті. Зокрема, для студентів першого курсу педагогічного факультету спеціальності «Фізичне виховання» було організовано модуль «Чат з чемпіонами та навички лідерства» зазначеного проєкту з учасницею трьох зимових Олімпійських ігор, майстром спорту України міжнародного класу з фристайлу Тетяною Бутенко (Козаченко).

Розпочався захід з вітального слова голови Відділенням НОК України в Рівненській області, директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Миколи Петренчука. Він представив титуловану спортсменку та розповів про розвиток фристайлу та здобутки рівненських спортсменів. Для всебічного ознайомлення з цим видом спорту студентам було продемонстровано відеофільм про підготовку, тренування та участь у змаганнях відомих спортсменів області та України.

 Після цього, до розмови долучилася Тетяна Бутенко. Вона розповіла про свій шлях у світ спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини. Першокурсники уважно слухали розповіді атлетки та мали можливість задати їй питання. Зрештою, зустрічі студентів з чемпіонкою будуть відбуватися доволі часто, адже Тетяна Валеріївна є  викладачем кафедри теорії та практики фізичної культури і спорту РДГУ.  

Досхочу поспілкувавшись, юнаки та дівчата взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина», де кращі знавці олімпійського спорту отримали відповідні відзнаки. 

Завершився захід врученням всім його учасникам сувенірів від Відділенням НОК України в Рівненській області. Також олімпійську літературу та сувеніри отримав завідувач кафедри теорії та практики фізичної культури і спорту РДГУ Вадим Кіндрат, який брав активну участь в організації та проведенні зазначеного заходу.