OlympicLab завітав в Демидівку

 19.11.2020
Рівненська область

Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки закладів «Спорт для всіх» області продовжує реалізовувати проєкт #OlympicLab за участю провідних спортсменів краю, звичайно, з дотриманням всіх карантинних вимог. Зокрема, для учнів Демидівського ліцею було організовано черговий модуль «Чат з чемпіонами та навички лідерства» зазначеного проєкту за участю майстра спорту України з веслування на байдарках і каное, багаторазового чемпіона України, учасника чемпіонатів Європи та світу а також чемпіона світу з веслування на човнах «Дракон» Богдана Кучмея.  

Заступниця директора КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, членкиня  РОВ НОК України Руслана Найко представила титулованого спортсмена та розповіла учасникам про проєкт #OlympicLab. До спілкування доєднався і керівник центру «Спорт для всіх» Демидівської ОТГ Володимир Колесник. Їх виступи продовжив Богдан Кучмей,  який також дав відповідь і на численні питання дітей. 

Потім організатори заходу запросили учасників взяти участь в цікавій «Олімпійській вікторині», переможців якої відзначали призами НОК України. 

Завершився захід розминкою, за участю відомого спортсмена, спортивними конкурсами, спільним фото на згадку та врученням брендованих сувенірів НОК України всім учасникам.