#OlympicLab знову в Рівному

 21.09.2017
Рівненська область

Другий рік по всій Україні за ініціативи Національного олімпійського комітету України і підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету реалізується проект Молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій - #OlympicLab.

В Рівному черговий захід відбувся на стадіоні «Авангард» за участю учнів загальноосвітніх шкіл № 3, 16, 24 та учнів Рівненської української гімназії і НВК «Колегіум». До школярів на зустріч завітали молоді легкоатлети, кандидати в майстри спорту, чемпіони України та учасники міжнародних змагань Джетібаєва Марія, Грабовський Антон та Білий Павло.

Захід розпочався зі слів голови Відділення НОК України в Рівненській області Миколи Петренчука, котрий привітав школярів та гостей з можливістю стати частиною нового проекту НОК України.

В ході знайомства спортсменів з дітьми вони розповіли про те як прийшли в спорт, про свої здобутки в легкій атлетиці.

В модулі «Ментальне тренування» проекту #OlympicLab діти не лише отримали відповіді на поставлені запитання, а й з задоволенням провели розминку з гостями, а потім разом з ними взяли участь у різноманітних естафетах. За цікавими і дружніми баталіями швидко проминув час і дітям потрібно було повертатися до навчання. На завершення вони отримали сувеніри з олімпійською символікою, які їм вручила голова обласного відділення Олімпійської Академії України Лідія Завацька.