Острог приймає естафету «Олімпійського літа»

 06.06.2019
Рівненська область

Фізкультурно-оздоровчі заходи в літній канікулярний період «Олімпійське літо» продовжують свою ходу пришкільними таборами  Рівненщини. Щороку його організацією та проведенням вже традиційно займається  комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу  «Олімпійське літо» з оновленою програмою естафет  завітала в місто Острог. Тут в  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 визначали кращих з-поміж себе 7 команд,  учнів пришкільних таборів міста.

На урочистостях відкриття змагань було відзначено і переможців фотоконкурсу «Спорт для всіх – 15 років»:

  • Марченко Наталію за 1 місце у номінації «Спортивна сім’я»;
  • Панчука Захара за 3 місце у номінації «Активне дозвілля»;
  • Новак Анастасію за 1 місце у номінації «Мить тріумфу».

Під час проведення основної спортивної програми  кожен з учасників намагався показати все, на що здатний, аби принести перемогу саме своїй команді. Діти чимдуж долали встановлені дистанції, намагаючись не втратити ні секунди часу. Отож, бронзові нагороди здобула команда господарів - «Кольоровий світ». А учням ЗОШ №3 дісталось одразу два місця п’єдесталу. Отже, срібло вибороли «Живчики», а беззаперечним переможцем стала команда «Смайл».

Продовжилась програма  «Олімпійського літа» спортивними конкурсами, де визначався лише один переможець. Одразу в двох з них, «Володар м’яча» та «Скакалка», перемогу здобув Назар Філінюк. Найкраще в конкурсі «Гімнастичний» впоралась з гімнастичними обручами Катерина Буза. А найвлучнішою у конкурсі «Кільця» стала Катерина Данилюк. По завершенню заходу організатори вручили сувеніри усім учасникам «Олімпійського літа» та нагородили всіх переможців і призерів дипломами та подарунками від організаторів заходу.