Підсумки спортивного року на Рівненщині

 28.12.2017
Рівненська область

У приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулася підсумкова колегія управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації за 2017 рік. У роботі колегії взяли участь: голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський та директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук. Під час колегії, в рамках спортивного свята «Спортивне сузір’я - 2017», відбулося урочисте нагородження переможців та призерів конкурсу «Кращий волонтер «Спорту для всіх», спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області та рейтингу ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання та у місцях відпочинку населення в Рівненській області.

Зокрема, в ході урочистої церемонії були відзначені найкращі волонтери «Спорту для всіх» у номінаціях:

Кращий волонтер-учасник – Іван Олійник, працівник ТОВ «ЕКОРЕМБУД ЛТД»;

Кращий волонтер-організатор – Петро Занозюк, студент педагогічного факультету РДГУ;

Кращий волонтер найстаршого віку – Михайло Босецький тренер-наставник ГО «Рівненський клуб бігу»;

Кращий волонтер наймолодшого віку – Вікторія Капітанчук, студентка факультету здоров'я, фізичної культури і спорту МЕГУ, майстер спорту України з софтболу, гравець команди «Західний вогонь»;

Кращий волонтер року - Анжела Совко, вчитель фізичної культури Рівненської класичної гімназії «Престиж».

Також були відзначені райони і міста, котрі мали найбільше спортивних здобутків протягом року у спортивно-масовому фестивалі ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області. В загальному заліку місця розподілилися наступним чином:

І місце – м. Рівне;

ІІ місце – Рокитнівський район;

ІІІ місце – Сарненський район;

ІV місце – м. Вараш;

V місце – Млинівський район;

VI місце – Березнівський район.

П’ятий рік поспіль в області визначається рейтинг ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання та у місцях відпочинку населення в Рівненській області. Переможцями та призерами у цьому рейтингу стали:

I місце – управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому;

ІІ місце – відділ освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації;

ІІІ місце – сектор молоді та спорту Дубенської райдержадміністрації;

ІV місце - сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації;

V місце - відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Вараського міськвиконкому;

VІ місце - відділ молоді, фізкультури та спорту Дубенського міськвиконкому.

Всі нагороджені отримали кубки, дипломи і спортивний інвентар, наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».