Підсумки спортивного року на Рівненщині

 08.01.2021
Рівненська область

Підсумки спортивного року на Рівненщині

У приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулася щорічна урочиста церемонія «Герої спортивного року Рівненщини». Організаторами заходу стали Відділення НОК України в Рівненській області спільно з управлінням молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації. Під час церемонії, в рамках свята «Спортивне сузір’я - 2020», відбулося урочисте нагородження переможців та призерів рейтингу ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи  за місцем проживання та у місцях відпочинку населення в Рівненській області та конкурсу «Кращий волонтер «Спорту для всіх». 

 В урочистостях взяли участь: голова Рівненської обласної державної адміністрації, член НОК України Віталій Коваль, перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Подолін, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Гемберг, заступник начальника управління – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації Петро Нагорний та директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук. 

Зокрема, в ході урочистої церемонії були відзначені найкращі волонтери «Спорту для всіх» у номінаціях:

Кращий волонтер-організатор - Сергій Левчик;

Кращий волонтер-учасник  –  Валентин Хавтура;

Кращий волонтер найстаршого віку -  Володимир Судимак;

Кращий волонтер наймолодшого віку - Наталія Корнозевич; 

Кращий волонтер року - Іван Власик.

Щороку в області визначається рейтинг ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи  за місцем проживання та у місцях відпочинку населення в Рівненській області. Переможцями та призерами у цьому рейтингу стали:

1 місце- Сарненський район;

2 місце – м. Острог;

3 місце – м. Рівне;

4 місце – Демидівська селищна територіальна громада;

5 місце – Малолюбашанська сільська територіальна громада;

6 місце – м. Вараш.

Всі нагороджені отримали кубки, дипломи, сувенірну атрибутику та інвентар, наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».