Підведено підсумки «Олімпійського літа» та «Школи плавання»

 10.10.2019
Рівненська область

Вже традиційно у літній період на Рівненщині проходять Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей «Олімпійське літо» та «Школа плавання».

Загальне керівництво у їх проведенні здійснює управління освіти і науки облдержадміністрації, управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Цьогоріч, до таких спортивно-масових заходів було залучено близько 17 тисяч учасників з міст, районів та об’єднаних територіальних громад нашої області. Традиційно, комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, підведено підсумки за наданими звітами по спортивних активностях. Переможці та призери визначались за співвідношенням учасників заходів, до кількості жителів територіальної одиниці.

Отож, призові місця  у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання» вибороли:

  • І місце – громада с. Людинь, Висоцької об’єднаної територіальної громади;
  • ІІ місце – громада м. Вараш;
  • ІІІ місце – громада с. Корост, Сарненського району.

Трійка лідерів у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей в літній канікулярний період та заходах в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» сформувалась наступним чином:

  • І місце – відділ освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації;
  • ІІ місце – управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому;
  • ІІІ місце - відділ молоді та спорту Рівненської райдержадміністрації.

Вітаємо переможців! На них чекають заслужені  нагороди та призи від всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».