«Престижне» продовження Фестивалю здорового способу життя

 31.10.2016
Рівненська область

В Рівненській класичній гімназії «Престиж» відбувся черговий тур Фестивалю здорового способу життя. Достатньо активне спортивне життя школи зумовлене тим, що вона відноситься до системи шкіл олімпійської освіти України.

Місцеві гімназисти дуже багато часу приділяють фізичному розвитку, адже на базі навчального закладу функціонує навчально-туристичний проект «Велосипедом по Рівненщині», регулярно проводиться «День здоров'я» з виїздом усієї гімназії до лісового масиву, екскурсійні поїздки «Сім чудес України» та уроки плавання. Також учні є постійними учасниками благодійних марафонів та багатьох інших заходів, які дозволяють повноцінно виховувати підростаюче покоління.

У всьому цьому різноманітті спортивних заходів особливе місце займають ті, що були організовані і проведені працівниками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Місцеві учні залучалися до «Олімпійських уроків», свята «Спортивна надія», Фестивалів здорового способу життя та інших подій.

Перед початком нинішнього заходу організатори розповіли дітям правила і провели бесіду про важливість фізичного розвитку. Цього разу програма складалася з спортивних естафет, за перемогу в яких боролися чотири команди по десять учасників, які були сформовані лише з третьокласників.

«Фітбол», «Баскетбол», «Доджбол» та «Флорбол» для малечі виявилися зовсім не складними. Попри юний вік командна злагодженість і взаєморозуміння були на високому рівні.

Визначивши переможців і призерів судді перейшли до нагородження в ході якого найуспішніші колективи були відзначені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.