Ранкова зарядка в Рівному

 12.11.2015
Рівненська область

Працівники Рівненського представництва компанії «Соса-Соla» активно долучились до ранкової гімнастики, яку за ініціативи Національного олімпійського комітету України провело Відділення НОК України в Рівненській області.

 

В офіс представництва компанії в м.Рівне завітав голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця ХVIII, XIX та XX зимових Олімпійських ігор Тетяна Бутенко (Козаченко).

 

Під веселе та ритмічну музику проекту «Do like Olympians» працівники компанії «Соса-Соla» активно взялися виконувати завдання, які їм запропонувала спортсменка. Хтось вправно повторював всі рухи за титулованим інструктором, а хтось зрозумів, що ранкову гімнастику потрібно робити кожен день, для того щоб бути не гіршим від своїх колег. Та все ж, молодіжний та дружний колектив Рівненського представництва фірми «Соса-Соla» залишився задоволений зарядкою, отримав масу позитивних емоцій та запропонував зробити такі зустрічі систематичними.

 

На згадку про захід голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та учасниця Олімпійських ігор Тетяна Бутенко (Козаченко) вручили всім пам’ятні сувеніри і зробили загальне фото.