Рівненщина: «Розминка від чемпіона» прийшла у Демидівській район

 17.04.2015
Рівненська область

У загальноосвітніх закладах Рівненщини продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Його черговий тур пройшов у школах Демидівського району.

Уроки фізкультури для школярів сіл Княгин та Хрінники провів переможець всеукраїнських змагань з фрістайлу Іван Хоменко. Юний спортсмен всіляко намагався передати їм своє захоплення цим екстремальним видом спортом. Він цікаво розповідав про особливості тренувань, свою участь у змаганнях. Разом з тим не приховував, що цей вид спорту через свою складність вимагає неабиякої наполегливості, працездатності і системності. Адже найбільш складні елементи доводиться відпрацьовувати впродовж років.

Проте, учні були ще більше ніж розповідями, захоплені карколомними стрибками, сальто та іншими спортивними елементами, які їм продемонстрував фрістайліст. Тож, не дивно, що після побаченого розминку під керівництвом спортсмена вони виконували старанно і наполегливо.

З’ясувалося також, що чимало хлопчаків теж захоплюються гімнастикою і самотужки вчаться виконувати певні гімнастичні елементи. Найбільш вправні продемонстрували свої досягнення. Вони швидко знайшли спільну мову з гостем, який дав їм кілька практичних порад і показав ряд вправ, які він застосовує для досягнення високих результатів. Потім Іван Хоменко роздав безліч автографів та сфотографувався з усіма охочими.

Активну участь у «Розминці» продовжують брати її постійні партнери спортсмени-візочники. Незабутню феєрію спортивного танцю у виконанні переможців та призерів світових і європейських чемпіонатів зі спортивних танців на візках Надії та Івана Сіваків і Наталії Колесової, партнером якої цього разу був молодий спортсмен Дмитро Черчун, пощастило побачити школярам села Рудка. Показові виступи танцювальних дуетів зачаровували глядачів своєю яскравістю, стрімкістю та елегантністю, викликали захоплення у дітей та їхніх педагогів, залишивши в усіх учасників заходу чудовий настрій.

Наступний тур «Розминки від чемпіона» пройде у школах Радивилівського району.