Рівненські спортсмени поділилися досвідом з школярами Радивилівщини

 06.04.2017
Рівненська область

Традиційно для Рівненщини, спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», завжди рекомендував себе як один з найпопулярніших і найбільш цікавих для дітей. Протягом нього школярі мали нагоду познайомитися з кращими спортсменами області, послухати від них цікаві історії зі спортивного життя та отримати цінні настанови.

Цього разу зустріч між спортсменами та учасниками була достатньо унікальною, тому що і перші, і другі були школярами. В Немирівську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали переможці Всеукраїнської спартакіади "Повір у себе" з настільного тенісу Назар Вегера та Віталій Остапчук. Молодих рівнян дітям представив заступник директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, виконавчий директор Відділення НОК України в Рівненській області Іван Власик. Він коротко розповів їм про особливості змагань з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату і передав слово молодим чемпіонам.

Попри те, що хлопці й самі лише розпочинають свою спортивну кар`єру, вони вже мають достатньо багато досвіду виступів на змаганнях і цікаво можуть розповісти про це. Оскільки різниця у віці між гостям і місцевими школярами була мінімальною, їм було достатньо цікаво разом. Вони обговорювали сучасні тренди у спорті, труднощі, які очікують на спортсменів під час підготовки і виступів на змаганнях та багато іншого.

Не обійшлося цього разу без вже звичного нагородження переможців конкурсу спортивного малюнку, в якому напередодні взяли участь місцеві діти. Одразу під час зустрічі організатори обрали три найкращих роботи і нагородили призами їх авторів. Після завершення основної частини заходу школярі брали в гостей автографи і робили безліч спільних фото.

Також, в ході візиту на Радивилівщину відбулося урочисте нагородження, під час якого завідувач сектору молоді та спорту Радивилівської районної державної адміністрації Микола Тацій отримав відзнаки за друге місце у спортивно-масових заходах в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима», які в містах та районах Рівненської області проводив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.