«Розминка від чемпіона» у Гощанському районі

 26.02.2016
Рівненська область

У загальноосвітніх закладах Рівненщини продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Його черговий тур пройшов у Гощанському районі.

Пропагувати спорт серед вихованців Малинівського «ДНЗ - ЗОШ І-ІІІ ступенів» приїхав майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон XXI літніх Дефлімпійських ігор, срібний призер XXII Дефлімпійських ігор Сергій Фролов. У 2009 та 2013 роках нагороджений орденом «За мужність» відповідно ІІІ та ІІ ступенів.

За допомогою сурдоперекладача, Сергій розповів, що з 2000 року займається футболом в регіональному центрі інвалідного спорту «Інваспорт» під керівництвом Заслуженого тренера України Чиркова Володимира Івановича. Діти дізналися про спортивний шлях та досягнення видатного спортсмена, свої перші змагання, здобутки та гіркий смак поразок. Школярі із цікавістю розглядали його нагороди. Деякі охоче одягали медалі, відчувши себе справжніми чемпіонами.

Після розповіді Сергія Фролова учні ще більше усвідомили та зрозуміли, що необхідно наполегливо тренуватися та прикладати максимум зусиль, щоб стати успішним спортсменом. Потім всі брали у нього автографи, фотографувалися на згадку.

З нагоди проведення «Розминки від чемпіона» у школі відбувся конкурс малюнка на спортивну тематику, переможці якого нагороджені призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області, а навчальний заклад отримав сувенірну атрибутику від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Наступний тур «Розминки від чемпіона» пройде у школах Острозького району та міста Острога.