«Розминка від чемпіона» в Рівненському районі: черговий етап

 14.11.2016
Рівненська область

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Новожуків Рівненського району відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона». Цього разу до місцевих дітей приїхала не просто видатна спортсменка, а справді унікальна особистість. Наталія Колесова – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів України і світу, голова Рівненської обласної громадської організації «Громадська Ліга Інвалідів Рівненщини», вчитель англійської мови, приватний підприємець і тренер з особистісного росту.

Всі ці досягнення і якості описують тендітну жінку, котра у вільний від роботи час знаходить можливість для зустрічей з дітьми, аби розповісти їм про важливість спорту і мотивувати до дій. Вона розробила безліч мотиваційних семінарів, про те як не зламатися під впливом різних життєвих ситуацій і знаходити час для втілення власних мрій. Останніми роками пані Наталя регулярно читає семінари: «Від мрій до цілей», «Успішне працевлаштування людей з особливими потребами в сучасних умовах» та багато інших. В них вона вчить людей, як долати перешкоди у повсякденному житті, знаходити шляхи отримувати новий досвід, підвищувати власну самооцінку і розвивати вміння ефективних комунікацій.

Ці теми і не тільки, були підняті в ході зустрічі спортсменки з місцевими дітьми. На початку заходу школярі познайомилися з гостею, розповіли їй про свою рідну школу і її спортивне життя. Потім учні подивилися декілька відеороликів з виступами Наталії, котрі вона одночасно коментувала, розповідаючи про країну, де були проведені змагання і свої досягнення на них. Зустріч продовжилась запитаннями та відповідями про спортивну кар’єру, особисте життя і плани на майбутнє.

Захід завершився врученням призів переможцям конкурсу спортивного малюнку, який напередодні тривав у школі, та роздачею автографів, спільним фото і безліччю селфі зі спортсменкою.